RPG World


 
IndexIndex  PortalPortal  Viavia'sViavia's  GalerijGalerij  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Het Mysterieuze Zomerkamp

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sharon
Moderator
Moderator
avatar

Aantal berichten : 1160
Leeftijd : 26

Character sheet
Lidnaam: Don't dream your live, live your dream
Status: Afwezig
RPG Status: Specialist

BerichtOnderwerp: Het Mysterieuze Zomerkamp   zo 16 nov - 22:06

Het Mysterieuze Zomerkamp


((Wat: Een grote groep Zweinsteinleerlingen besluit om de laatste paar weken van de zomervakantie in een magisch zomerkamp door te brengen. Op eigen gelegenheid komen ze daar aan en vinden ze een lijst met allerlei activiteiten. De begeleiders zijn er, mar niemand ziet ze ooit. Iedereen heeft het er naar zijn of haar zin. De omgeving is prachtig, nieuwe en oude vriendschapsrelaties worden beter, maar dan blijkt er iemand in de tweede nacht verdwenen te zijn. Iedereen start een zoekactie, maar niks word gevonden. De volgende nacht verdwijnt er weer iemand! Een gemengd groepje van alle afdelingen besluit om samen te gaan werken en deze situatie te onderzoeken. Maar wat ze vinden, bevalt ze niks. Onderlinge verdenken beginnen op te komen en ook paniek, gezien er steeds meer mensen verdwijnen. Dan duikt iemand van de verdwenen leerlingen weer op, zonder ook maar iets te herinneren van het gebeuren. Blijven ze allemaal in het kamp? Is het mysterie op te lossen?
Waar: In een groot bos ver van de bewoonde wereld. De tenten worden op een open plek aan een redelijk groot meer opgezet en vanaf de tenten is achter de bomen, aan de andere kant van het meer, een grote berg te zien.
Wanneer: Ergens halverwege de zomervakantie
Genre: Avontuur, spanning, verwarring…
Wie:
* Sharon Miller
* Nick Simons
* An Pauwels
* Jack Feyen
* Elisabeth de Vries
* Ricardo Philips
* Antoine Mikhail Priestley
* Lisette Moor
* Evt Cody Linley
Regels: Basisregels. Wel moet je goed doorlezen wat er al gebeurd is als je mee wilt doen.))

Beginpost:


Vrolijk liep ik hand in hand met Nick naar de open plek in het bos. De omgeving was zo mooi, zo prachtig, dat ik er even door gefasineerd was en geen oog had voor andere dingen.
Bijna struikelde ik over een grote steen, maar Nick wist me net op tijd overeind te houden.
"Alles in orde?" vroeg hij bezorgd. Ik knikte, maar voelde wel de klap op mijn enkel nog, maar verborg dit echter voor mijn vriendje.
"Het is hier echt prachtig!" zei ik vol bewondering. We liep dicht naar het grote meer toe en sloegen daar onze tenten op.
Het viel me al gauw op dat we als eerste waren aangekomen, er was nog niemand te zien. Ik haalde mijn schouders op en richtte me op de tent. Straks zou het namelijk drukker worden en nu hadden we nog alle ruimte voor onze tenten, straks zou het proppen, proppen, proppen zijn.
Toen we klaar waren, verkleedden we ons en gingen we op handdoeken op het kleine strandje vlak bij onze tenten liggen. Ik stond op en rende het lauwe water in en dook weg onder water. Overal om me heen zwemden allerlei soorten vissen en bleef ik er naar kijken tot ik ademnood had en naar het oppervlak moest.
Ik keek naar de kant, maar zag geen Nick meer.
"Nick?" vroeg ik verbaasd. Plots kwam er een lading water over me heen en keek ik lachend om. Daar was Nick, ook in het water. "Hé!" Ik pakte hem terug door ook met water te gooien en zo ontstond onze waterpret op meteen de eerste zag in het zomerkamp...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://schrijfsels.actieforum.com
 
Het Mysterieuze Zomerkamp
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
RPG World :: RPG :: Harry Potter-
Ga naar: